Projekter

Pio Vinbar. Bagerstrædet København

IndustrialCPH har i en del år haft et samarbejde med Pio Vinbar om at levere belysning og lamper til deres lokaler i Bagerstrædet. Vi skifter ud i lamperne en gang i mellem og du får dermed mulighed for at se forskellelige lamper fra vores sortiment on-location hvor de gør det de er bedst til, at skabe atmosfære.

Uanset om du er en feinschmecker eller bare elsker at nyde vin, er den trendende vinbar, Pio Vinbar stedet for alle, der deler en passion for vin – og ikke mindst at se IndustrialCPH lamper og tilbehør i rigtige omgivelser.

Navnet Pio er en hyldest til den berømte og nu lukkede Østerbro Pio Vinhandel, der startede i 1881. Pio VinBar var så heldig at erhverve de gamle patinerede vinreoler fra Vinhandelen, som nu udgør en vægtig del af indretningen i baren.

De udstillede lamper hos Pio Vinbar er til selfølgelig salg, spørg blot efter Anders i baren for kontaktoplysninger eller kontakt os direkte under Kontakt.

Vitskøl Kloster Café and kostskole, Jylland

IndustrialCPH leverede lysdesign til Vitskøl Kloster café og kostskole i et samarbejde med arkitektfirmaet Bertelsen & Scheving Architects. Det var nybyggede bygninger i stil med originale danske bondehuse og lader med rødmalet træ og røde fliser opført som tilbygning til det fredede Vitskøl kloster.

Det var en balancegang at finde de rigtige lamper til byggestilen der både komplimenterede og gav den rette kant og atmosfære. IndustrialCPH forhandlede i 2018 også en del lamper fra Østtyskland, Polen og Sovjetunionen fra gamle nedrevne industrikomplekser som passede godt. Nogle fra vores nuværende sortiment som primært stammer fra den maritime sektor herunder et par sjældne maritime lamper fra Argentina og Korea fandt også vej til Vitskøl.

Alle lamper valgt til dette projekt er vintage og mellem 40 og 70 år gamle.

Kontorlokaler – Marhaz, Frederiksberg

Vi leverede vores Floating Explo tube lampe til kontorpladser og kantine/mødelolale i Marhaz’ lokaler på Frederiksberg, samt gammel maskintelefon som vægdekoration til deres ankomstlokale.

Floating Explo giver et fantastisk arbejdslys og blænder ikke da rørerne er skærmet. Samtidig giver den kant til lokalet. Lampen er restaureret og klargjort til LED rør, som er væsentlig mere energieffektiv en de ældre fluorescence rør.

Den gamle maskintelefon blev valgt til at hænge i ankomstlokalet, da den tiltrækker sig en del opmærksomhed. Det gør den til den perfekte samtalestarter at bryde isen med, både med nye og gamle kunder.

Private hjem – diverse produkter

IndustrialCPH har leveret lamper til en række private hjem gennem årene. Her er et lille udvalg af billeder som vi har fået lov at dele med jer.

Lyskilder

Nu har du købt din nye vintage lampe, og så melder spørgsmålet sig, hvilken pære skal jeg bruge. Valget af pære gør faktisk en kæmpe forskel på om du bliver glad for dit køb eller ej. At pæren så også gerne må holde i mange år og være energibesparende, sætter bare barren højere. Langt de fleste af vores lamper er blevet klargjort til de klassiske E14 eller E27 fatninger som vi kender fra vores andre lamper. Derfor kan man godt bruge moderne pærer i vores vintage lamper. Vi har få lamper, der anvender B22 bajonetfatning, hvilket kan købes online eller hos Lysarmaturlageret i Borgergade, i KBH. Alt efter hvilken funktion din indendørsbelysning skal have kræver det forskellig lysstyrke og lystemperatur. For stemningslys anbefaler vi dæmpbare LED pærer så lyset kan justeres. LED pærer holder omkring 25.000 timer, modsat glødetrådspærer, der holder ca. 1000 timer. LED er også mere energieffektivt. Vores foretrukne pærer er fra Phillips Hue White Ambience serien, da den kan styres via Bluetooth fra din mobiltelefon og både kan justeres på styrke og lys-temperaur. Skal lampen anvendes udendørs til kraftig lyssætning, anbefales LED med fast lysstyrke.

Forsendelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anvendelse

Et produktets evne til at modstå indtrængning af henholdsvis fremmedlegemer og væske er angivet ved en IP-klassificeringen som består af bogstaverne IP efterfulgt af to tal og i nogle tilfælde et eller to bogstaver. IP står for Ingress Protection.
Beskytter mod faste objekter Beskytter mod vand
IP1x Indtrængen af objekter større end 50mm IPx1 Dryp fra en lodret vinkel
IP2x Indtrængen af objekter større end 12mm IPx2 Dryp op til 15 grader vertikalt
IP3x Indtrængen af objekter større end 2,5mm IPx3 Regn
IP4x Indtrængen af objekter større end 1 mm IPx4 Vandsprøjt fra alle retninger
IP5x Begrænset indtrængen af støv IPx5 Vandstråler fra alle retninger
IP6x Total beskyttelse imod støv. Ingen indtrængen mulig. IPx6 Kraftige vandstråler
IPx7 Nedsænkning i vand op til 1 meters dybde
IPx8 Nedsænkning i vand op til 2 meters dybde
IPx9K Højt tryk, høje temperaturer og kraftig vandstrøm

Rekvisitudlejning

Det er muligt at leje de fleste af vores lamper. Står I og mangler en eller flere lamper til jeres film, fotosession, vinduesudstilling, event, venue eller måske noget helt andet, så kontakt os for mere information.

Nogen lamper har vi mange af, andre kun en enkelt eller en lille håndfuld. De er alle unikke og kan måske give jer netop den kant eller særpræg som i leder efter. I er også velkomne til at komme forbi vores showroom og opleve alle vores produkter tæt på og tage prøveshots.

Cirkulær økonomi

Vores tilbagekøbsprogram giver dig muligheden for at tilbagelevere dit produkt købt hos IndustrialCPH og optjene kredit som du kan købe en ny gammel lampe for. På den måde bidrager du til at forlænge produktets levetid og minimerer presset på knappe eller miljøbelastende ressourcer, samt sikrer dig, at i fald dit produkt ikke kan bruges mere, at materialerne bliver udsorteret og genanvendt så de kan indgå i nye produkter.

Kreditten du optjener afhænger af produktet og dets stand på tilbageleveringstidspunket eller skrotprisen på de metaller der indgår i produktet. Vi bestræber os på at kunne tage alle vores solgte produkter tilbage og giver typisk 25-40% af produktets pris i kredit. Lad os sammen bidrage til den cirkulære økonomi til gavn for den næste og for vores fælles klode.