Industriel belysning og interiør

Hos IndustrialCPH finder du smukke gamle industrielle lamper og interiør, som vi har fundet i alle mulige afkroge af verden. De bliver nænsomt restaureret på vores værksted med fokus på at beholde meget patina som muligt så deres historie bibeholdes. Du kan finde alt fra sjældne lamper og ure i få eksemplarer til gamle lamper og ure i større antal. Vores produkter er primært udført i aluminium, kobber, messing og rustfrit stål og står enten poleret eller med den originale maling, emalje, ir eller oxidering.

Alle produkter er klargjort til indendørs brug til dit hjem, butik, restauration, hotel eller anden kommerciel lokation. En stor del af vores lamper kan ligeledes anvendes udendørs til oplysning af facader, terrasse, have og træer, det kræver blot at du skriver det i kommentarfeltet når du bestiller. Alle vores lamper og ure er originale, vi sælger ikke reproduktioner.

Sorter efter kategori
Varekategorier

Beehive M

By Wiska
4.800 kr.

Beehive L

By Wiska
9.500 kr.

Broadcast

Retro loftslampe
3.300 kr.

Little Bulb

Reshaped
3.200 kr.

Little Bulb

2.350 kr.

Graphene

Lines on lines
4.300 kr.

Thruster

2.800 kr.

Survivor

2.600 kr.

Floating EXPLO

Kant til kontoret
3.300 kr.

Smooth rim

Presumed Wiska
2.800 kr.

Sailor

By Kokosha Co. Ltd.
1.900 kr.

Blackhead Swan

2.500 kr.

Black Vyper

By Oldwood, Holland
1.600 kr.

Vyper naked

Istandsat af Oldwood, Holland.
1.500 kr.

LP Street

Repurposed
3.000 kr.

New HAY

2.600 kr.

Mathson

By Luminous, Berlin
2.400 kr.

The POD

En anden verden
1.800 kr.

Blocks

En usleben diamant
1.400 kr.

Strive

Amerikansk kvalitet med kant
2.600 kr.

Lyskilder

Nu har du købt din nye vintage lampe, og så melder spørgsmålet sig, hvilken pære skal jeg bruge. Valget af pære gør faktisk en kæmpe forskel på om du bliver glad for dit køb eller ej. At pæren så også gerne må holde i mange år og være energibesparende, sætter bare barren højere. Langt de fleste af vores lamper er blevet klargjort til de klassiske E14 eller E27 fatninger som vi kender fra vores andre lamper. Derfor kan man godt bruge moderne pærer i vores vintage lamper. Vi har få lamper, der anvender B22 bajonetfatning, hvilket kan købes online eller hos Lysarmaturlageret i Borgergade, i KBH. Alt efter hvilken funktion din indendørsbelysning skal have kræver det forskellig lysstyrke og lystemperatur. For stemningslys anbefaler vi dæmpbare LED pærer så lyset kan justeres. LED pærer holder omkring 25.000 timer, modsat glødetrådspærer, der holder ca. 1000 timer. LED er også mere energieffektivt. Vores foretrukne pærer er fra Phillips Hue White Ambience serien, da den kan styres via Bluetooth fra din mobiltelefon og både kan justeres på styrke og lys-temperaur. Skal lampen anvendes udendørs til kraftig lyssætning, anbefales LED med fast lysstyrke.

Forsendelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anvendelse

Et produktets evne til at modstå indtrængning af henholdsvis fremmedlegemer og væske er angivet ved en IP-klassificeringen som består af bogstaverne IP efterfulgt af to tal og i nogle tilfælde et eller to bogstaver. IP står for Ingress Protection.
Beskytter mod faste objekter Beskytter mod vand
IP1x Indtrængen af objekter større end 50mm IPx1 Dryp fra en lodret vinkel
IP2x Indtrængen af objekter større end 12mm IPx2 Dryp op til 15 grader vertikalt
IP3x Indtrængen af objekter større end 2,5mm IPx3 Regn
IP4x Indtrængen af objekter større end 1 mm IPx4 Vandsprøjt fra alle retninger
IP5x Begrænset indtrængen af støv IPx5 Vandstråler fra alle retninger
IP6x Total beskyttelse imod støv. Ingen indtrængen mulig. IPx6 Kraftige vandstråler
IPx7 Nedsænkning i vand op til 1 meters dybde
IPx8 Nedsænkning i vand op til 2 meters dybde
IPx9K Højt tryk, høje temperaturer og kraftig vandstrøm

Rekvisitudlejning

Det er muligt at leje de fleste af vores lamper. Står I og mangler en eller flere lamper til jeres film, fotosession, vinduesudstilling, event, venue eller måske noget helt andet, så kontakt os for mere information.

Nogen lamper har vi mange af, andre kun en enkelt eller en lille håndfuld. De er alle unikke og kan måske give jer netop den kant eller særpræg som i leder efter. I er også velkomne til at komme forbi vores showroom og opleve alle vores produkter tæt på og tage prøveshots.

Cirkulær økonomi

Vores tilbagekøbsprogram giver dig muligheden for at tilbagelevere dit produkt købt hos IndustrialCPH og optjene kredit som du kan købe en ny gammel lampe for. På den måde bidrager du til at forlænge produktets levetid og minimerer presset på knappe eller miljøbelastende ressourcer, samt sikrer dig, at i fald dit produkt ikke kan bruges mere, at materialerne bliver udsorteret og genanvendt så de kan indgå i nye produkter.

Kreditten du optjener afhænger af produktet og dets stand på tilbageleveringstidspunket eller skrotprisen på de metaller der indgår i produktet. Vi bestræber os på at kunne tage alle vores solgte produkter tilbage og giver typisk 25-40% af produktets pris i kredit. Lad os sammen bidrage til den cirkulære økonomi til gavn for den næste og for vores fælles klode.