Handelsbetingelser

Juridisk navn: IndustrialCPH ApS

Adresse, kontor: Ørestads Boulevard 59A, 7, 701

Adresse, showroom: Vestergade 5, Skuldelev, 4050 Skibby

Webshopadresse: www.industrialcph.com/webshop

CVR-nummer: 39635208

E-mailadresse: info@industrialcph.com

Tlf. +45 2819 2886

Alle priser på industrialcph.com er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

På industrialcph.com kan du betale med kort (Dankort, Visa og MasterCard), samt bankoverførsel (bemærk at du ved bankoverførsel ikke er omfattet af indsigelsesordningen). Ved betaling med kort, bliver beløbet først trukket når varen afsendes fra lageret eller ved personlig afhentning fra vores showroom. Betaler du med et internationalt betalingskort (Visa eller MasterCard) reserveres købsbeløbet på dit kort. Reservationen ophører, når pengene bliver trukket fra din konto, eller hvis du annullerer dit køb, inden købsbeløbet er trukket.

Hvis du foretager en bankoverførsel direkte til vores konto Reg. 2877 Konto. 6287912542 er ordren først lagt, når pengene er gået ind på vores konto.

I nogle tilfælde vil ordrer der indeholder flere forskellige produkter blive leveret i separate forsendelser og du vil derfor kunne modtage dit køb i flere pakker. I de situationer hvor dine varer ikke afsendes samlet vil du kun blive faktureret for de varer der indgår i hver forsendelse. Dermed vil du altså kunne opleve, at der bliver trukket et delbeløb fra din konto svarende til værdien af de varer der er blevet sendt. Du vil aldrig blive faktureret for produkter der endnu ikke er afsendt.

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse disse betingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

På industrialcph.com kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne. Alle kontrakter indgås på dansk.

På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Den angivne leveringstid er den generelle tid, vores fragtleverandør har oplyst os. Denne leveringstid opdateres med præcis leveringstidspunkt, når varen er afsendt. Derfor er det en forventet leveringstid du ser på siden og i ordrebekræftelsen således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering. Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 9.00.

Alle leverancer leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan. Ordrer sendes som én samlet forsendelse hvis muligt, men i nogle tilfælde kan levering i flere forsendelser, som afsendes fra vores lager i flere kasser på forskellige tidspunkter, være nødvendig.

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Prisen afhænger af hvilken leveringsmetode der vælges. Klik her for at læse om priser for fragt og levering. For levering til EU og uden for EU, gælder særskilte fragtpriser, kontakt vores kundeservice for mere info.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen, og kunden har kvitteret for varen. Vælges der, at varen må stilles uden at man er hjemme, har du selv ansvaret for varen, så snart fragtmanden har stillet varen på modtager-adressen. Skulle du ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil varen blive forsøgt leveret igen efter aftale med dig. IndustrialCPH afholder kun omkostninger ved 1. udkørsel af varen, derefter betaler kunden efterfølgende genudkørsler.

IndustrialCPH anbefaler på det kraftigste at man kontrollerer pakken for eventuelle transportskader og dokumenterer disse inden der kvitteres for modtagelsen. Hvis varen har en defekt så kontakt os hurtigst muligt. Læs evt. mere under punktet reklamation.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “Modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos os via mail eller telefon.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til IndustrialCPH på leveringsdagen eller senest dagen efter.

Er du i tvivl om hvorvidt skaden kan udbedres eller ej, er du altid velkommen til at henvende dig, så tager vi stilling i det konkrete tilfælde.

Hvis man ønsker sin ordre leveret, uden man er hjemme, er dette også muligt. Følg blot vejledningen på vores webshop under Levering. Hvis man vælger denne løsning, overgår risikoen for varen til dig, når varen er afleveret.

Du bør undersøge emballagen og varen når du kommer hjem og kontakte os med det samme, hvis pakken viser tydelige tegn på skade. Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at bevise at en skade er sket inden levering, når pakken er leveret og har stået uden opsyn.

IndustrialCPH frasiger sig ansvar for skader og forsinkelser, der er opstået på grund af force majeure. IndustrialCPH giver dig besked så hurtigt som muligt, hvis omstændighederne udgør force majeure. Force majeure kan f.eks. omfatte strejker, krig, naturkatastrofer og pandemier.

Har du bestilt levering til en pakkeshop, skal du være opmærksom på, at din ordre kan blive leveret til en anden pakkeshop end den valgte, hvis der ikke er plads ved det valgte sted. 

Hvis den bestilte vare er i restordre, vil du blive kontaktet af IndustrialCPH med info derom.

IndustrialCPH leverer til din dør på følgende ikke-brofaste øer i Danmark.

3700-3799 Bornholm

5960, 5970 og 5985 Ærø 

6720 Fanø

7884 Fur

8305 Samsø

8592 Anholt

9940 Læsø 

Levering til øer som ikke fremgår af ovenstående liste sker til færgelejet på fastlandet hvorfra du selv er ansvarlig for at få fragtet varen hjem til dig. Du har ansvaret for varen fra vi har afleveret forsendelsen ved færgelejet, og alle oplysninger omkring leveringstid gælder for levering til færgelejet.

Alle forsendelser sendes som søfragt og transittiden varierer alt efter slutdestination. Kontakt IndustrialCPH for mere information inden du placerer din ordre.

IndustrialCPH leverer til din dør på følgende ikke-brofaste øer i Danmark.

3700-3799 Bornholm

5960, 5970 og 5985 Ærø 

6720 Fanø

7884 Fur

8305 Samsø

8592 Anholt

9940 Læsø 

Levering til øer som ikke fremgår af ovenstående liste sker til færgelejet på fastlandet hvorfra du selv er ansvarlig for at få fragtet varen hjem til dig. Du har ansvaret for varen fra vi har afleveret forsendelsen ved færgelejet, og alle oplysninger omkring leveringstid gælder for levering til færgelejet.

For at foretage et køb på industrialcph.com skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode

4. Læs og godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Send en mail til accounting@industrialcph.com eller kontakt os over telefon.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varer som er af større beskaffenhed eller skrøbelige kan ikke returneres med normal post. Returnering af disse varer skal sendes som palle- eller stykgods med et transportfirma, der kan håndtere det.

Følgende køb kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter IndustrialCPH den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du pakker varen ind i en ydre forsendelsesemballage for at beskytte varen og den eventuelle originale emballage mest muligt. Hvis den originale emballage mangler, eller er helt eller delvis skadet, kan dette medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker IndustrialCPH det beløb, du hæfter for.

IndustrialCPH refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor IndustrialCPH har modtaget varen retur, medmindre du fremsender dokumentation for at have returneret den.

IndustrialCPH tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er blevet aftalt.

IndustrialCPH modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Sendes varen med Post Nord skal den sendes “med omdeling” – gør den ikke det vil pakken komme retur.

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos IndustrialCPH som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, vil IndustrialCPH tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, om du skal have pengene tilbage eller evt. have afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

IndustrialCPH skal kontaktes inden varerne sendes retur. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal du kontakte os enten via mail med angivelse af fejl og vedhæfte kopi af den oprindelige kvittering. Når IndustrialCPH har modtaget din reklamation vil du blive kontaktet af os hurtigst muligt herefter med instruktioner om den videre proces.

Er reklamationen berettiget og dit produkt skal sendes retur, betaler IndustrialCPH dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og kvittering for fragt skal mailes til os, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

IndustrialCPH modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

IndustrialCPH har brug for en række oplysninger, når du handler hos os, bl.a. navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

IndustrialCPHs webshop er hosted hos aveo.dk. Data bliver gemt på Aveo’s servere og er sikret med en firewall. Der registreres og videregives kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi har lavet en grundig beskrivelse af vores behandlinger af dine personoplysninger, som du kan finde her: https://www.industrialcph.com/privatlivspolitik.

Personoplysningerne gemmes hos Aveao.dk og opbevares som hovedregel i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@industrialcph.com.

På Industrialcph.com benytter vi logstatistik. Det er et system som indsamler oplysninger om fx hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne. Dataansvarlig er IndustrialCPH. 

Som registreret hos Industrialcph.com, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til IndustrialCPH via e-mail: accounting@industrialcph.com  

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. 

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. 

På industrialcph.com anvendes cookies med det formål at skabe øget brugervenlighed.  Det er muligt at slette cookies i din browsers indstillinger.

Alt indhold på www.industrialcph.com inklusive billeder, tekster mv. er IndustrialCPHs ejendom og må ikke kopieres, overdrages eller anvendes uden foregående accept af IndustrialCPH. Det gælder dog ikke deling af billeder på Instagram og Pinterest via de delingslink som forefindes på industrialcph.com så længe det tydeligt fremgår at de kommer fra IndustrialCPH.

IndustrialCPH forbeholder sig retten til at ændre vores handelsbetingler til en hver tid og anbefaler at du læser vore handelsbetingelser hver gang du køber hos IndustrialCPH.

Rettelser til handelsbetingelser vil gælde fra det øjeblik de er uploaded til industrialcph.com. Hvis vii laver større grundlæggende ændringer vil du blive notificeret direkte via mail. Hvis IndustrialCPH bliver opkøbt af eller fusioneret med en anden virksomhed vil dine informationer du har afgivet i forbindelse med køb blive overdraget til den nye ejer.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte accounting@industrialcph.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage via klageportalen for Nævnenes Hus (https://naevneneshus.dk):

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.12.2023

Lyskilder

Nu har du købt din nye vintage lampe, og så melder spørgsmålet sig, hvilken pære skal jeg bruge. Valget af pære gør faktisk en kæmpe forskel på om du bliver glad for dit køb eller ej. At pæren så også gerne må holde i mange år og være energibesparende, sætter bare barren højere. Langt de fleste af vores lamper er blevet klargjort til de klassiske E14 eller E27 fatninger som vi kender fra vores andre lamper. Derfor kan man godt bruge moderne pærer i vores vintage lamper. Vi har få lamper, der anvender B22 bajonetfatning, hvilket kan købes online eller hos Lysarmaturlageret i Borgergade, i KBH. Alt efter hvilken funktion din indendørsbelysning skal have kræver det forskellig lysstyrke og lystemperatur. For stemningslys anbefaler vi dæmpbare LED pærer så lyset kan justeres. LED pærer holder omkring 25.000 timer, modsat glødetrådspærer, der holder ca. 1000 timer. LED er også mere energieffektivt. Vores foretrukne pærer er fra Phillips Hue White Ambience serien, da den kan styres via Bluetooth fra din mobiltelefon og både kan justeres på styrke og lys-temperaur. Skal lampen anvendes udendørs til kraftig lyssætning, anbefales LED med fast lysstyrke.

Forsendelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anvendelse

Et produktets evne til at modstå indtrængning af henholdsvis fremmedlegemer og væske er angivet ved en IP-klassificeringen som består af bogstaverne IP efterfulgt af to tal og i nogle tilfælde et eller to bogstaver. IP står for Ingress Protection.
Beskytter mod faste objekter Beskytter mod vand
IP1x Indtrængen af objekter større end 50mm IPx1 Dryp fra en lodret vinkel
IP2x Indtrængen af objekter større end 12mm IPx2 Dryp op til 15 grader vertikalt
IP3x Indtrængen af objekter større end 2,5mm IPx3 Regn
IP4x Indtrængen af objekter større end 1 mm IPx4 Vandsprøjt fra alle retninger
IP5x Begrænset indtrængen af støv IPx5 Vandstråler fra alle retninger
IP6x Total beskyttelse imod støv. Ingen indtrængen mulig. IPx6 Kraftige vandstråler
IPx7 Nedsænkning i vand op til 1 meters dybde
IPx8 Nedsænkning i vand op til 2 meters dybde
IPx9K Højt tryk, høje temperaturer og kraftig vandstrøm

Rekvisitudlejning

Det er muligt at leje de fleste af vores lamper. Står I og mangler en eller flere lamper til jeres film, fotosession, vinduesudstilling, event, venue eller måske noget helt andet, så kontakt os for mere information.

Nogen lamper har vi mange af, andre kun en enkelt eller en lille håndfuld. De er alle unikke og kan måske give jer netop den kant eller særpræg som i leder efter. I er også velkomne til at komme forbi vores showroom og opleve alle vores produkter tæt på og tage prøveshots.

Cirkulær økonomi

Vores tilbagekøbsprogram giver dig muligheden for at tilbagelevere dit produkt købt hos IndustrialCPH og optjene kredit som du kan købe en ny gammel lampe for. På den måde bidrager du til at forlænge produktets levetid og minimerer presset på knappe eller miljøbelastende ressourcer, samt sikrer dig, at i fald dit produkt ikke kan bruges mere, at materialerne bliver udsorteret og genanvendt så de kan indgå i nye produkter.

Kreditten du optjener afhænger af produktet og dets stand på tilbageleveringstidspunket eller skrotprisen på de metaller der indgår i produktet. Vi bestræber os på at kunne tage alle vores solgte produkter tilbage og giver typisk 25-40% af produktets pris i kredit. Lad os sammen bidrage til den cirkulære økonomi til gavn for den næste og for vores fælles klode.